
Kyllingfilet surret i bacon
Ingredienser
INGREDIENSER
INGREDIENSER
Knasende god og saftig kylling med nydelig, smeltet osteblanding inni..
Slik gjør du
Kyllingfilet surret i bacon med ostefyll:
Forvarm ovnen til 200 grader.
Bland de tre forskjellige ostene i en bolle sammen hvitløk, jalapenos, frisk timian, løkpulver, paprikakrydder, hvitløkspulver og malt nellik. Bland godt sammen, og smak til med salt og pepper.
Finn frem kyllingfiletene og en liten skarp kniv. Kutt en liten lomme i hver filet, og fyll halvparten av fyllet i den ene og halvparten i den andre.
Surr 5 skiver bacon rundt hver filet.
Ha olivenolje i en panne og varm opp til medium styrke. Når platen er varm har du i kyllingfiletene. Stek dem i ca. 3 minutter. Ha i smør og timian og spe smeltet smør over kyllingfiletene et par ganger.
Sett pannen rett i ovnen. Hvis pannen ikke er ildfast, legg filetene i ildfast form før du setter dem i ovnen. Stek dem i 20-25 minutter.
Når de er ferdig tas de ut av ovnen. Hvis du har dem i pannen ta de forsiktig ut og legg til side.
La saften fra bacon og kylling bli igjen i pannen og varm opp til medium varme. Legg i maiskolbene og stek dem til de er gylne. Ta de ut av pannen og legg til side.
Ha i spinaten i den samme pannen, rør spinaten rundt til den har falt sammen.
Server kylling, maiskolbe og spinat på en tallerken. Pynt gjerne med litt frisk timian.

Kremet blomkålsuppe med kraft

Hjemmelaget kraft på hel kylling

Langtidsstekt kylling med karamellisert pære

Ovnsgrillet kylling med rotgrønnsaker, hasselnøtter og salvie

Kremet kyllinglår med byggryn og sopp

Høstlig kyllingsalat med tyttebærdressing

Øldampet helstekt kylling ala Ragnar

Karri kylling i tortilla wrap ala Hege