Kyllingfilet surret i bacon med brie- Erlend

Kyllingfilet surret i bacon

40 min | God og lettlaget

Knasende god og saftig kylling med nydelig, smeltet osteblanding inni..

Ingredienser

50 g
jarlsberg, raspet
50 g
philadelfia
50 g
brie
10 g
jalapenos
1 fedd
hvitløk, knust
0.5 ts
løkpulver
0.5 ts
paprikakrydder
0.5 ts
hvitløkspulver
0.25 ts
malt nellik
1 klype
frisk timian, hakket
10 skiver
bacon
2 stk
maiskolbe
1 pakke
spinat
2 ss
olivenolje
1 ss
smør
1 ts
salt
1 ts
pepper

INGREDIENSER

INGREDIENSER

Knasende god og saftig kylling med nydelig, smeltet osteblanding inni..

Slik gjør du

Kyllingfilet surret i bacon med ostefyll:

Forvarm ovnen til 200 grader.

Bland de tre forskjellige ostene i en bolle sammen hvitløk, jalapenos, frisk timian, løkpulver, paprikakrydder, hvitløkspulver og malt nellik. Bland godt sammen, og smak til med salt og pepper.

Finn frem kyllingfiletene og en liten skarp kniv. Kutt en liten lomme i hver filet, og fyll halvparten av fyllet i den ene og halvparten i den andre.

Surr 5 skiver bacon rundt hver filet.

Ha olivenolje i en panne og varm opp til medium styrke. Når platen er varm har du i kyllingfiletene. Stek dem i ca. 3 minutter. Ha i smør og timian og spe smeltet smør over kyllingfiletene et par ganger.

Sett pannen rett i ovnen. Hvis pannen ikke er ildfast, legg filetene i ildfast form før du setter dem i ovnen. Stek dem i 20-25 minutter.

Når de er ferdig tas de ut av ovnen. Hvis du har dem i pannen ta de forsiktig ut og legg til side.

La saften fra bacon og kylling bli igjen i pannen og varm opp til medium varme. Legg i maiskolbene og stek dem til de er gylne. Ta de ut av pannen og legg til side.

Ha i spinaten i den samme pannen, rør spinaten rundt til den har falt sammen.

Server kylling, maiskolbe og spinat på en tallerken. Pynt gjerne med litt frisk timian.