19-052-4 1x1

Kremet kyllingpanne med spinat og paprika

40 min | God og lettlaget

Ingredienser

Kyllingfilet

4 stk
kyllingfilet
2 ss
olivenolje
1 klype
salt og pepper
2 ts
paprika krydder

Gryterett

1 stk
gul løk
1 stk
rød paprika
4 fedd
hvitløk
100 g
soltørkede tomater
2 ts
chiliflakes
1.5 dl
kylling buljong
1.5 dl
kremfløte
100 g
parmesan, revet
150 g
babyspinat
1 håndfull
persille
Nyhet
Kremet kyllingpanne med spinat og paprika

INGREDIENSER

INGREDIENSER

Varmende gryte til kalde dager.

Slik gjør du

Kyllingfilet

Krydre kyllingfiletene med salt, pepper og paprikapulver. Ha 2 ss olivenolje i en passe stor panne, og stek filetene på høy varme i noen minutter på hver side.Skru ned varmen og stek videre i 7-8 minutter under lokk til de er gjennomstekt. Legg de til side i en form med lokk slik at de holder seg varme.

 

Gryterett

Kutt løk og paprika i terninger og finhakk hvitløken. I den samme pannen tilsetter du en ss olivenolje, og freser løk og hvitløk til løken blir blank.

Tilsett så paprika og stek den til den blir myk. Så tilsetter du soltørkede tomater og 1 ts chiliflakes, og rører godt sammen. La det surre i 1. minutt. Hell over kyllingbuljong, skru ned varmen og rør inn fløten.

Rør inn revet parmesanost, la den smelte og legg over babyspinaten. Når den faller sammen rør godt, og smak til med salt og pepper. Legg så i kyllingen og øs litt saus over.

Topp med persille og chiliflakes.

Server med ditt favoritt tilbehør.

 

Nyhet
Kremet kyllingpanne med spinat og paprika