Kremet kyllingpanne med spinat og paprika
Ingredienser
Kyllingfilet
Gryterett
INGREDIENSER
INGREDIENSER
Varmende gryte til kalde dager.
Slik gjør du
Kyllingfilet
Krydre kyllingfiletene med salt, pepper og paprikapulver. Ha 2 ss olivenolje i en passe stor panne, og stek filetene på høy varme i noen minutter på hver side.Skru ned varmen og stek videre i 7-8 minutter under lokk til de er gjennomstekt. Legg de til side i en form med lokk slik at de holder seg varme.
Gryterett
Kutt løk og paprika i terninger og finhakk hvitløken. I den samme pannen tilsetter du en ss olivenolje, og freser løk og hvitløk til løken blir blank.
Tilsett så paprika og stek den til den blir myk. Så tilsetter du soltørkede tomater og 1 ts chiliflakes, og rører godt sammen. La det surre i 1. minutt. Hell over kyllingbuljong, skru ned varmen og rør inn fløten.
Rør inn revet parmesanost, la den smelte og legg over babyspinaten. Når den faller sammen rør godt, og smak til med salt og pepper. Legg så i kyllingen og øs litt saus over.
Topp med persille og chiliflakes.
Server med ditt favoritt tilbehør.
Klimautslipp
I alle våre oppskrifter har vi regnet ut CO₂e-utslipp og andre variabler for klimapåvirkning som oppstår i forbindelse med produksjonen av rettene.
Denne retten har:
Medium CO₂e-utslipp: 0.6 – 1.5
Liknende oppskrift
Nudel kyllingsuppe
Crispy Hot Wings med aioli, granateple og friske urter
Michelin Crispy Chicken Nuggets med gressløkmayo og fenikkelkompott
Luksusburger – Crispy Chicken Burger med trøffel, caviar og gullflaker
Crispy Chicken Burger med chipotle mayo
Lollipop Wings med pepper, raita og mango chutney
Chili Bbq Lollipop Wings med asiatisk coleslaw
Chicken Kebab Shawarma med yoghurtdressing