
Syrlig salat med kyllingfilet, maiskrem og bakt tomat
Ingredienser

INGREDIENSER
INGREDIENSER
Prøv denne lettvinte salaten med friske, spennende smaker og kyllingfilet.
Slik gjør du
Bakte tomater:
Ha olje, hvitløk og cherrytomater i en liten gryte, og la dette trekke på lav varme i 15 minutter. La tomatene og oljen avkjøle seg i gryten.
Maiskrem:
Kok opp fløten og ha i maisen. La dette bli gjennomvarmt, før du kjører det til en glatt puré med stavmikser.
Salat:
Skjær av skallet på limen, slik at du kun sitter igjen med det grønne fruktkjøttet. Skjær dette i biter. Bland sammen med salat og 2 ss olivenolje. Ha deretter i granateplekjerner og bland alt godt sammen.
Kylling:
Stek eller grill Gårdsklekket kyllingfilet etter anvisning på pakken. Vi liker å gi et oppstek i panne før vi legger filetene i ovnen med steketermometer. Ta ut filetene når steketermometer viser ca 60grader. La hvile noen minutter før du skjærer opp.
Server kyllingfileten sammen med bakte tomater, syrlig salat og maiskrem. Vel bekomme!


Nudel kyllingsuppe

Crispy Hot Wings med aioli, granateple og friske urter

Michelin Crispy Chicken Nuggets med gressløkmayo og fenikkelkompott

Luksusburger – Crispy Chicken Burger med trøffel, caviar og gullflaker

Crispy Chicken Burger med chipotle mayo

Lollipop Wings med pepper, raita og mango chutney

Chili Bbq Lollipop Wings med asiatisk coleslaw

Chicken Kebab Shawarma med yoghurtdressing