Wraps

Middagstips Wraps

Smakfulle oppskrifter på

WRAPS

Trenger du nye raske og smakfulle oppskrifter til matpakken? Eller kanskje inspirasjon og ideer for en ordentlig god lunsj i sommer?
Wraps er lettvint og digg, og passer perfekt både hjemme og på farta. Her kan man leke seg med ingredienser og smaker, der kun fantasien setter grenser. Vi har samlet fire eksotiske wraps med kylling fra Spiseklar som du kan nyte uansett hvor du befinner deg!

BBQ Wrap Murgh makhani wrap Teriyaki wrap Eksotisk kyllingwrap

Knasende god

BBQ Kyllingwrap

Knasende, god wrap med bbq saus, kylling, pære og syltet rødløk. En herlig miks som gjør dette til en sommerfavoritt. Friskt og godt måltid du kan servere til sommermiddagen med venner, eller ta med som en god lunsj på fjellturer i sommer. Velg din favoritt-lefse og sett sammen denne nydelige wrapen på null komma niks!

Se oppskriften på BBQ kyllingwrap her

Indisk

Murgh makhani wrap

Indisk inspirert wrap med kylling, linser, brent kokos og karri. Her får du en smakfull og god wrap som du kan ta med deg på sommerens utflukter! Vær kreativ og tilsett dine favorittgrønnsaker eller krydre den med litt ekstra spice etter din smak. Drøm deg til India med denne friske og raske kyllingwrapen som passer til alle anledninger.

Se oppskriften Murgh makhani wrap her

SPISEKLAR

Spiseklar serien passer perfekt til deg som vil ha rask og enkel mat. Finn frem gode oppskrifter, og bruk tiden på å nyte maten fremfor å lage den.

Les mer om Spiseklar her

Kyllingen

Enkle og gode proteinkilder er et godt utgangspunkt for gode matopplevelser. Wrapsene vi har laget her er satt sammen med kylling fra serien Spiseklar.

Du finner Spiseklar produktene i Coop sine butikker

Se alle våre spiseklare produkter her

Myk og saftig

Teriyaki kyllingwrap

Nydelig wrap med teriyaki kylling og omelett med masse smak og deilig myk konsistens. Dette er en proteinrik wrap med masse gode næringsstoffer som passer perfekt til lunsj eller middag etter en god treningsøkt, eller bare som en deilig wrap på farta. Omelett lages enkelt i stekeovn, og teriyaki sausen kan du lage selv fra bunnen av med denne oppskriften. Nyt!

Se oppskriften på Teriyaki kyllingwrap her

Eksotisk og frisk

Kyllingwrap

En asiatisk inspirert wrap med kylling, mango, avokado og chilimayo. En søt, frisk og spicy wrap som smelter i munnen. Har du lyst på en ekstra god matpakke, eller en rask og enkel middag? Her er det fort gjort å rulle seg en skikkelig smakfull matbit. Server til filmkvelder eller ta med på stranda for en sommerlig og herlig lunsj!

Se oppskriften på Eksotisk kyllingwrap her

Inspirert? Se flere sommerlige oppskrifter under

Sommerens salater

Trenger du enkle men gode tips til sommerlunsjen? Varme sommerdager byr på god mat og drikke til alle anledninger. Vi har samlet noen enkle og friske kyllingsalater som du kan nyte i varmen. En garantert frisk opplevelse. God sommer!

Se oppskrifter på salater her

Tid for grill

Det er endelig klart for varme sommerkvelder og den fantastiske lukten av grillmat som sprer seg i nabolaget. Kylling er både godt og enkelt å grille. Vi har samlet våre beste grilloppskrifter med Gårdsklekket.

Se oppskrifter på grill her

Gratinerte Ostesmørbrød

Lei av tørre og kjedelige brødskiver til lunsj? Finn frem kreativiteten og lag fantastiske ostesmørbrød til alle anledninger! I disse fire oppskriftene finner du saftige hot melts med crispy skorpe, rennende ost, og deilige smaker.

Se oppskrifter på ostesmørbrød her