Kyllingpai
Ingredienser
INGREDIENSER
INGREDIENSER
Slik gjør du
Rull ut & press ned paidegen i en smurt form, skjær bort overflødig deig. Trykk noen hull i bunn av deigen med en gaffel. Legg i bakepapir og fyll med ukokte erter eller ris under steking, (da bobler ikke deigen opp.)
Stek på 200* grader i 15min.
Fyll paien med brokkoli, løk, kylling og ost. Pisk opp egg og fløte, smak til med litt salt og pepper. Hell dette over paien.
Stek paien på ca 35-40min eller til paien har satt seg og fått gyllen farge.
Klimautslipp
I alle våre oppskrifter har vi regnet ut CO₂e-utslipp og andre variabler for klimapåvirkning som oppstår i forbindelse med produksjonen av rettene.
Denne retten har:
Medium CO₂e-utslipp: 0.6 – 1.5
Luksusburger – Crispy Chicken Burger med trøffel, caviar og gullflaker
Crispy Chicken Burger med chipotle mayo
Lollipop Wings med pepper, raita og mango chutney
Chili Bbq Lollipop Wings med asiatisk coleslaw
Chicken Kebab Shawarma med yoghurtdressing
Quinoa og avokado på glass
Buddha Bowl
Mango chicken bowl