
Kyllingsuppe med søtpotet og tomat
Ingredienser

INGREDIENSER
INGREDIENSER
En deilig tomatisert kyllingsuppe som faller i smak hos store og små.
Slik gjør du
Kutt alle grønnsakene i terninger.
Varm olivenolje på middels styrke i en mellomstor kasserolle.
Ha i løk og stek til den er gyllen.
Ha i gulrøtter, hvitløk, chili, pastinakk og søtpotet og kok det i 5 minutter.
Ha i tomatpure og rør i 1 minutt.
Hell i kyllingbuljong og gi det et oppkok. Sett på et lokk og senk styrken på komfyren slik at det småkoker. La stå i 15 minutter.
Stek cherrytomatene i en stekepanne.
Ha i kyllingen 5 minutter før servering, og smak til med salt og pepper.
Server i små suppeboller med dill, basilikum, vårløk og godt brød ved siden av.
Klimautslipp
I alle våre oppskrifter har vi regnet ut CO₂e-utslipp og andre variabler for klimapåvirkning som oppstår i forbindelse med produksjonen av rettene.
Denne retten har:
Medium CO₂e-utslipp: 0.6 – 1.5



Nudel kyllingsuppe

Crispy Hot Wings med aioli, granateple og friske urter

Michelin Crispy Chicken Nuggets med gressløkmayo og fenikkelkompott

Luksusburger – Crispy Chicken Burger med trøffel, caviar og gullflaker

Crispy Chicken Burger med chipotle mayo

Lollipop Wings med pepper, raita og mango chutney

Chili Bbq Lollipop Wings med asiatisk coleslaw

Chicken Kebab Shawarma med yoghurtdressing