
Kyllingsuppe med søtpotet og tomat
25 min | God og lettlaget
Ingredienser
200 g
Stekt og skivet kyllingfilet soltørket tomat
0.5 stk
Gul løk
2 stk
Gulrøtter
1 stk
Chili, hakket
2 stk
Pastinakk, små
1 stk
Søtpotet, liten
1 ss
Tomatpure
700 ml
Kyllingbuljong
10 stk
Cherrytomater
1 stk
Klype salt og pepper
1 stk
Håndfull frisk dill
1 stk
Håndfull frisk basilikum
3 stk
Vårløk

INGREDIENSER
INGREDIENSER
En deilig tomatisert kyllingsuppe som faller i smak hos store og små.
Slik gjør du
Kutt alle grønnsakene i terninger.
Varm olivenolje på middels styrke i en mellomstor kasserolle.
Ha i løk og stek til den er gyllen.
Ha i gulrøtter, hvitløk, chili, pastinakk og søtpotet og kok det i 5 minutter.
Ha i tomatpure og rør i 1 minutt.
Hell i kyllingbuljong og gi det et oppkok. Sett på et lokk og senk styrken på komfyren slik at det småkoker. La stå i 15 minutter.
Stek cherrytomatene i en stekepanne.
Ha i kyllingen 5 minutter før servering, og smak til med salt og pepper.
Server i små suppeboller med dill, basilikum, vårløk og godt brød ved siden av.
