marokkansk suppe
(0 röster)

Betyg

Rösta
Stäng

Marrokansk kyllingsuppe

min |

En deilige suppe med saftig kylling og spennende blanding av krydder

Ingredienser

1 stk
Løk
1 ss
Ingefær - revet
2 fedd
Hvitløk
1 ts
Paprikapulver
1 ts
Koriander
0.5 ts
Spisskummen
0.5 ts
Kanel
0.25 ts
Gurkemeie
0.25 ts
Paprikaflakes
7 dl
Grønnsaksbuljong
400 g
Kikerter - renset
400 g
Hekkede tomater
150 g
Artisjokkhjerter
1 neve
Oliven
200 g
Couscous
0.5 ts
Salt
1 pk
Spiseklar naturell

INGREDIENSER

INGREDIENSER

En deilige suppe med saftig kylling og spennende blanding av krydder

Slik gjør du

Tilsett en spiseskje olivenolje i en middels stor kjele over middels høy varme. Tilsett løk og stek tilde er blanke og myke, ca. 4-5 minutter.

Tilsett revet ingefær, hvitløk og alle krydder, og rør godt. La det steke i omtrent ett minutt.

Rør inn kikerter, hakkede tomater, artisjokker og oliven, og skrap bunnen av kjelen for å få medalt. Hell forsiktig i grønnsakkraften og rør til det er godt blandet.

Kok opp. Reduser deretter varmen til middels lav. Dekk til og la det småkoke i omtrent 10minutter.Legg til Spiseklar og rør om når det er igjen 3 minutter.

I mellomtiden, lag couscous, ris eller quinoa i henhold til anvisningene på pakken.

Server suppen med de couscous/ris/quinoa og pynt med fersk koriander hvis ønskelig.

I alle våre oppskrifter har vi regnet ut  CO₂e-utslipp og andre variabler for klimapåvirkning som oppstår i forbindelse med produksjonen av rettene.

Denne retten har:

Medium CO₂e-utslipp: 1.5 +