Eggekrem til bakverk
Ingredienser
INGREDIENSER
INGREDIENSER
Nydelig eggekrem til wienerbrød, boller og andre gode bakverk
Slik gjør du
Varm opp melk, fløte, sukker og vanilje i en kjele til rett under kokepunktet.
Bland eggeplommer med melk og maizena.
Hell den varme melkeblandingen gradvis over eggeblandingen.
Hell hele blandingen tilbake i kjelen og kok til ønsket tykkelse.
Klimautslipp
I alle våre oppskrifter har vi regnet ut CO₂e-utslipp og andre variabler for klimapåvirkning som oppstår i forbindelse med produksjonen av rettene.
Denne retten har:
Lavt CO₂e-utslipp: 0.1 – 0.5
Liknende oppskrift
Nudel kyllingsuppe
Crispy Hot Wings med aioli, granateple og friske urter
Michelin Crispy Chicken Nuggets med gressløkmayo og fenikkelkompott
Luksusburger – Crispy Chicken Burger med trøffel, caviar og gullflaker
Crispy Chicken Burger med chipotle mayo
Lollipop Wings med pepper, raita og mango chutney
Chili Bbq Lollipop Wings med asiatisk coleslaw
Chicken Kebab Shawarma med yoghurtdressing