Tasty kyllingbaguette

Tasty kyllingbaguette med flammegrillet lårfilet

10 min | Enkel

Vi har hentet inspirasjon fra det asiatiske kjøkken.

Ingredienser

1 pk
Flammegrillet lårfilet
0.5 stk
Daikon reddik
0.5 stk
Agurk
0.5 stk
Gulerot
1 stk
Håndfull frisk koriander
1 stk
Grønn chili, skivet
1 stk
Stor fransk baguette
1 stk
Saften av lime
1 ss
Fiskesaus
1 ss
Hoisin saus
1 ts
Sriracha saus
4 ss
Majones
1 stk
50 g patè etter smak
Nyhet
Tasty kyllingbaguette

INGREDIENSER

INGREDIENSER

Vi har hentet inspirasjon fra det asiatiske kjøkken.

Slik gjør du

Bland sammen fiskesaus, hoisin saus, sriracha saus og majones.

Bruk et juliennejern til å strimle agurk, gulrot og daikon reddik, hvis du ikke har det kan du kutte dem i tynne staver.

Kutt baguetten i to og smør på et tynt lag med saus og et tykt lag med patè.

Kutt lårfilene i passende skiver og ha på baguetten.

Fyll på med daikon reddik, agurk, chili, gulerot og koriander.

Topp med saus og saften av limen.

Nyhet
Tasty kyllingbaguette