Taco med asiatisk vri
Ingredienser
Fritert kylling
Red curry coleslaw
Tomatsalsa
Tilbehør
INGREDIENSER
INGREDIENSER
Knasende, krispy taco med tomatsalsa.
Slik gjør du
Panering:
Pisk sammen to egg. Finn frem hvetemel, og ha i en klype slat. Finn frem strøbrød.
Vend kylling lårfilet først i mel, så i egg, og deretter i strøbrød.
Fritering:
Varm opp ovnen til 185 grader.
Finn frem en stor kasserolle og ha i olje. La kyllingen hvile imens oljen varmes opp. Varm opp oljen til 180 grader. Om du lurer på om oljen er varm nok kan du legge inn en tresleiv, om det bobler rundt den, så er oljen klar.
Friter kyllingen i ca. 5 minutter til den har fått en gyllen farge.
Etterstek kyllingen i ovnen i 10-15 minutter.
Del opp kyllingen i passe tykke strimler.
Red curry coleslow
Skjær gulrot og kål i tynne strimler.
Bland red curry paste og majones. Ha i salt og sukker etter smak.
Vend inn gulrot og kål i sausen.
Tomatsalsa:
Hakk tomatene og press hvitløken, press over limesaft og ha i hakket korander. Bland godt sammen.
Riv av bladene på salaten og skyll den. Tørk den og legg på coleslaw, kylling og topp med salsa. Dryss gjerne litt frisk koriander på toppen.
Pynt med limebåter.
Klimautslipp
I alle våre oppskrifter har vi regnet ut CO₂e-utslipp og andre variabler for klimapåvirkning som oppstår i forbindelse med produksjonen av rettene.
Denne retten har:
Medium CO₂e-utslipp: 0.6 – 1.5
Liknende oppskrift
Nudel kyllingsuppe
Crispy Hot Wings med aioli, granateple og friske urter
Michelin Crispy Chicken Nuggets med gressløkmayo og fenikkelkompott
Luksusburger – Crispy Chicken Burger med trøffel, caviar og gullflaker
Crispy Chicken Burger med chipotle mayo
Lollipop Wings med pepper, raita og mango chutney
Chili Bbq Lollipop Wings med asiatisk coleslaw
Chicken Kebab Shawarma med yoghurtdressing