
Kyllinggryte med tranebær
Ingredienser

INGREDIENSER
INGREDIENSER
Tranebær setter et søtt, syrlig preg på denne sofistikerte gryten.
Slik gjør du
Varm oljen i en ildfast kasserolle på middels styrke.
Ha i løken og stek i 5 minutter til den er gyllen.
Ha i selleri, kålrot, sopp og hvitløk og stek i 5 minutter.
Ha i tranebær og stek i 3 minutter.
Ha i buljong, brunt sukker, kanelstang og kylling og la det småkoke.
Smak til med salt og pepper.
Ta på ett lokk og sett den inn i forvarmet ovn på 170 grader i 30 minutter. Hvis du ønsker at skinnet på kyllingen skal være sprøtt, kan du ta av lokket og heve kyllingen slik at den ligger øverst i kasserollen, og sette ovnen på grill de siste 5 minuttene.
Server med baguetter, smør og svarte oliven.
Klimautslipp
I alle våre oppskrifter har vi regnet ut CO₂e-utslipp og andre variabler for klimapåvirkning som oppstår i forbindelse med produksjonen av rettene.
Denne retten har:
Medium CO₂e-utslipp: 0.6 – 1.5


Liknende oppskrift

Nudel kyllingsuppe

Crispy Hot Wings med aioli, granateple og friske urter

Michelin Crispy Chicken Nuggets med gressløkmayo og fenikkelkompott

Luksusburger – Crispy Chicken Burger med trøffel, caviar og gullflaker

Crispy Chicken Burger med chipotle mayo

Lollipop Wings med pepper, raita og mango chutney

Chili Bbq Lollipop Wings med asiatisk coleslaw

Chicken Kebab Shawarma med yoghurtdressing