Salat med perlespelt og kyllingfilet
min | Enkel
Ingredienser
1 pk
Spiseklar soltørket tomat
150 gr
Perlespelt
1 pk
Kirsebærtomat (ca. 200gr)
1 stk
Hjertesalat
2 ss
Honning
1 stk
Paprika
200 gr
Jarlsberg
1 stk
Avokado
1 stk
Lime
Maldonsalt
Sort pepper
INGREDIENSER
INGREDIENSER
En deilig salat med perlespelt, kylling og blant annet avokado og marinerte osteterninger. Perfekt som lunsj!
Slik gjør du
- Kok perlespelten som beskrevet på pakken. La den renne av og avkjøl.
- Dele tomat i 2 og stek lett i panne m litt olivenolje, strø over maldonsalt.
- Del & rens avocadoen, kjør med stavmikser eller mos med gaffel til en myk røre, smak til med lime saft, salt & pepper.
- Kjør paprika & honning i kjøkkenmaskin / stavmikser til en `dressing. Kutt Jarlsberg i terninger og bland med honning & paprikadressingen, strø over maldonsalt.
- Strimle hjertesalat & bland med perlespelten, tilsett halvparten av osten & få med dressingen. Anrette på tallerken og toppe med mer ost, tomat, avocadokrem & kylling, toppe med litt salt, grov pepper & skvisa lime. Enjoy!
Nudel kyllingsuppe
Crispy Hot Wings med aioli, granateple og friske urter
Michelin Crispy Chicken Nuggets med gressløkmayo og fenikkelkompott
Luksusburger – Crispy Chicken Burger med trøffel, caviar og gullflaker
Crispy Chicken Burger med chipotle mayo
Lollipop Wings med pepper, raita og mango chutney
Chili Bbq Lollipop Wings med asiatisk coleslaw
Chicken Kebab Shawarma med yoghurtdressing