
Kylling med tomat og peanutsaus
40 min | Smaksrik
Ingredienser
Peanøttsaus
4 ss
peanøtt smør
4 ss
soyasaus
3 ts
sriracha
1 ss
ingefær
1 ts
flytende honning
1 ss
riseddik
Gårdsklekket kyllinglår
Ris
300 g
ris
INGREDIENSER
INGREDIENSER
Kyllinglår marinert med soltørket tomat og basilikum
Slik gjør du
Gårdsklekket kylling
Legg kyllinglårene i en ildfast form, og følg anvisningen på pakken.

Peanøttsaus
Imens kyllingen står i ovnen legger du over alle ingrediensene til peanøttsausen i en blender, og kjører til en glatt konsistens. Smak deg gjerne frem med de forskjellige ingrediensene.
Tips:
Sausen holder seg god i kjøleskapet i 3-4 dager, så lag gjerne en større porsjon som tilbehør til flere middager.
Tilbehør
Kok ris etter anvisning på pakken.
Kutt opp agurk og koriander.
Legg den ferdige kyllingen på en tallerken med ris og agurk. Dryss koriander over og server med peanøttsausen ved siden av.