image-3

Kylling med tomat og peanutsaus

40 min | Smaksrik

Kyllinglår marinert med soltørket tomat og basilikum

Ingredienser

Peanøttsaus

4 ss
peanøtt smør
4 ss
soyasaus
3 ts
sriracha
1 ss
ingefær
1 ts
flytende honning
1 ss
riseddik

Gårdsklekket kyllinglår

1 stk
agurk
1 stk
håndfull fersk koriander

Ris

300 g
ris

INGREDIENSER

INGREDIENSER

Kyllinglår marinert med soltørket tomat og basilikum

Slik gjør du

Gårdsklekket kylling

Legg kyllinglårene i en ildfast form, og følg anvisningen på pakken.

Peanøttsaus

Imens kyllingen står i ovnen legger du over alle ingrediensene til peanøttsausen i en blender, og kjører til en glatt konsistens. Smak deg gjerne frem med de forskjellige ingrediensene.

Tips:

Sausen holder seg god i kjøleskapet i 3-4 dager, så lag gjerne en større porsjon som tilbehør til flere middager.

Tilbehør

Kok ris etter anvisning på pakken.

Kutt opp agurk og koriander.

Legg den ferdige kyllingen på en tallerken med ris og agurk. Dryss koriander over og server med peanøttsausen ved siden av.