Eggerøre

Middagstips Eggerøre

Gjør koldtbordet klart til

17. mai

Nasjonaldagen nærmer seg! Selv om årets feiring blir litt annerledes i år, er det allikevel fint å kunne kose seg med god mat. Her vil vi gi deg gode tips og oppskrifter med egg som du kan nyte uansett hvor du befinner deg. Om det er en forrett, frokost, lunsj eller dessert, vil spennende eggretter alltid ha en fast plass på 17.mai-bordet.

Under har vi samlet våre eggfavoritter med oppskrift og inspirasjon. God 17. mai!

Eggerøre Mini pavlova Djevelegg

Omelettrullade

Omelettrullade med sopp og spinat – en deilig smårett som passer perfekt til koldtbordet. Ikke la deg skremme av navnet! Den har enkel og rask tilberedning, som gjør at det er en perfekt matrett til 17.mai-bordet ditt. Anrett pent på et fat, og imponer venner og familie med en annerledes og saftig eggopplevelse i år.

Se oppskrift på omelettrullade her

Djevelegg

Her har vi satt sammen en litt spicy og fyldig smak på denne tradisjonelle småretten. Eggeplommen blandes med en miks av majones, sennep og tabasco, som gjør den til en spennende smaksopplevelse. Den både smaker og ser fantastisk ut. Enkelt og raskt å lage, samtidig som den passer perfekt som appetittvekker eller smårett til koldtbordet.

Se oppskrift på djevelegg her

h

Mini pavlova

Mini pavlova med vaniljekrem og friske bær. En deilig, søt dessert som passer perfekt til 17. mai. Her kan alle få hver sin kake som ikke bare ser lekkert ut, men også gjør det enkelt å holde kakefatet rent. Pynt med dine favorittbær, og nyt en klassisk dessert på nasjonaldagen.

Mini pavlova oppskrift

Eggesalat med dill

Eggesalat er et smakfullt tilbehør som passer til så mangt. Smør den på brødskiven til frokost, eller bruk den som siderett på koldtbordet. Den saftige og myke salaten gjør at den ofte står høyt på listen over brukte tilbehør til både hverdag og til fest. Anbefales til 17. mai!

Eggesalat oppskrift

Solgul plomme

Ønsker du en ekstra fin og gul eggerøre? Serien Solgul Plomme gir deg ekstra gul farge på både bakst og eggretter. Det lille ekstra som gjør retten din innbydende og lekker.

Les mer om våre egg her

Våre egg

Gode råvarer er et godt utgangspunkt for gode matopplevelser. Eggene oppskriftene er basert på, kommer fra serien Solgul plomme og Ekstra store egg fra Den stolte hane.

Du finner produktene i Coop sine butikker

Tre av våre beste oppskrifter på

Eggerøre

En klassiker og en godt kjent rett som du ofte finner på koldtbordet eller nytes til helgelunsjen. Eggerøre kan lages på mange forskjellige måter, der man kan tilsette ulike krydder, melk, smør og diverse tilbehør. Har du en favoritt? Gjør noe spennende ut av eggerøren, og test ut de tre oppskriftene under. Nyt!

Eggerøre med dill og crème fraîche

Nydelig eggerøre til hverdags og til fest. En klassiker som aldri slår feil. Denne kan kombineres med både spekemat eller laks, eller bare nytes som den er. En saftig eggerøre som passer alle anledninger!

Se oppskrift her

Eggerøre med røkelaks

En vårlig og frisk eggerøre med gressløk og røkelaks. Hva passer ikke bedre enn en tradisjonsrik og smakfull eggerøre til helgelunsjen? Denne oppskriften er enkel og rask, og passer også perfekt til 17. mai-frokosten.

Se oppskrift her

Eggerøre med pannestekte

Cherrytomater

Nydelig eggerøre med cherrytomater stekt i hvitløk med parmesan og basilikum. Ved å bruke eggene fra serien Solgul Plomme, vil du få en ekstra gul og fin farge på røren. Imponer venner og familie med en ekstra smakfull og saftig eggerøre til 17.mai.

Se oppskriften her